WEDSTRIJD PS Oostkamp - Isola Hoeselt  2 - 2  (1-1)

DATUM 27-10-2003  21:10

DOELPUNTEN 12’ Beckers 0-1, 18’ Vande Wiele 1-1, 38’ Loncke (10m.) 1-2 en 40’ Cardoen 2-2.

VERSLAG Oostkamp is erin geslaagd het eerste puntje van het seizoen te sprokkelen. Het speelde maandagavond 2-2 gelijk tegen Hoeselt, zijn voorganger in de tussenstand. Daar komen vanavond (uitspraak van het sportcomité) normaal gezien nog drie punten bij van de openingsmatch op 5 september tegen Kickers Charleroi die met 2-9 verloren werd. Kickers Charleroi stelde nl. de niet-gekwalificeerde speler José-Luiz De Alcantara-Borges op. In een evenwichtige partij kwam Hoeselt tweemaal op voorsprong. In de eerste helft langs Beckers en twee minuten voor tijd langs Loncke. Vandewiele stelde voor de rust gelijk en bij het ingaan van de slotminuut hing Cardoen de bordjes op 2-2.